Në qoftë së në faqen më të popullarizuar të kërkuar në botë siç është google në opcionin e kërkimit shkruan “Ridefinimi i Lëvizjes BESA” aty googel mënjëhere të pyet: “did you mean definimi i Lëvizjes BESA” që i bie në shqip: mendon definimi i Lëvizjes BESA? Kjo gjithsesi është e rastëishme por ka arsye për digresion dhe tendenca speen-i me aktualitetet e fundit të Lëvizjes BESA, ku popullata tani më edhe në forma shakaje tallet me Lëvizjen BESA dhe krerët e saj, se si përnjëherë e treguan etjen e tyre ne pushtet me LSDM pa asnje kusht. Madje as pa Ridefinimin e famshëm të shumë përfolur.