Të dielën do të festojë komuniteti katolik në Maqedoni.

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale ka informuar se më 25 dhjetor 2016 (të dielën), dita e parë e Krishtlindjeve është ditë jopune për komunitetin katolik në Republikën e Maqedonisë, ku kjo ditë do të zhvendoset të hënën.

MPPS u uron besimtarëve katolik festën e Krishtlindjes. Vitin e ardhshëm do të ketë më shumë se 20 ditë jopune në Maqedoni. /Telegrafi/