Edona Llalloshi ka rrëmbyer zemrat e shumë njerëzve me zërin e saj dhe kjo e ka bërë të pranishme në shumë dasma.

Ajo që nga fillimet e karrjerës së saj ka qenë e dalluar për veshjet super të bukura.
Edona Llalloshi ka rrëmbyer zemrat e shumë njerëzve me zërin e saj dhe kjo e ka bërë të pranishme në shumë dasma.

Ajo që nga fillimet e karrjerës së saj ka qenë e dalluar për veshjet super të bukura.
Fustanet janë ato që bien në sy më së shumti sidomos nëpër dasma, dhe patjetër që Edona është njëra ndër më të pëlqyerat.