Hudhra mund ta ndihmojë trupin tuaj për 24 orë! Sipas ekspertëve, konsumi i 6 thelbinj hudhër të pjekur në baza ditore mund të japë efekte mbresëlënëse, si më poshtë:

Pas 1 ore – hudhra është tretur në stomak, dhe ushqen trupin tuaj.

 2-4 orë – ajo fillon të parandalojë dëmete shkaktuara nga radikalet e lira.

4-6 orë – metabolizmi fillon të njohë vetitë e saj të dobishme dhe kjo ndihmon në eliminimin e lëngjeve të tepërta dhe yndyrës në trup.

6-7 orë – vetitë antibakteriale të hudhrës fillojnë të veprojnë dhe të shkatërrojnë çdo bakter që gjendet në organizëm.

6-10 orë – ushqyesit që gjenden në hudhër kanë dhënë efekte në nivel qelizor.

10-24 orë – Për shkak të marrjes së këtij produkti të mrekullueshëm, trupi i nënshtrohet një procesi të spastrimit të thellë, i cili çon në:

 Forcim të sistemit imunitar

 Përmirësim i kockave

 Ul dhe përmirëson nivelet e presionit të gjakut

 Ndihmon zhvillimin e qelizave

 Eliminon lodhjen

 Rregullon nivelet e kolesterolit

 Parandalon problemet kardiovaskulare

Për këtë arsye, hudhra rekomandohet nga ekspertët, të konsumohet në baza ditore, dhe kështu mund të parandalojë sëmundje të ndryshme si dhe të trajtojë ato ekzistuese./Albeu