Elvis Naçi lut diasporën shqiptare “Regjistrohuni”

Imami i mirënjohur nga Shqipëria, Elvis Naçi, në platformën Shqiptarët për Shqiptarët i ka bërë apel diasporës shqiptare të Republikës së Maqedonisë së Veriut për regjistrim masiv në regjistrimin e popullsisë, transmeton TS.

“APEL I RENDESISHEM PER DIASPOREN E SHQIPTAREVE TE MAQEDONISE!
Vellezer dhe motra, regjistrohuni, regjistrohuni, regjistrohuni sa me shume! Ky eshte linku i regjistrimit: https://census.stat.gov.mk/” ka shkruar Naçi përmes Facebook.