Emisioni i Labit dyfish më pak shikueshmëri se sa i Bleronës së 21-shit (Video)

U bë shumë zhurmë për emisionin e ri të Labinot Gashit.

Ky i fundit nisi një epokë të re në televizionin KTV me emisionin ‘1 kafe me Labin’.

Por, interesimi për ta parë emisionin e moderatorit duket se nuk ishte i madh. Kjo vërehet nëse i referohemi numrit të shikueshmërisë në YouTube.

Numri i klikimeve nuk ka kaluar nivelin dyshifrorë. Dhe nëse e krahasojmë me emisionin e ngjashëm që transmetohet në RTV 21 “Një kafe presh shpisë”, atëherë shihet se ky emision shikohet shumë nga shikuesit e këtij televizionit.

Mbetet të shihet në ditët në vijim se si do të zhvillohet dhe nëse do të arrin numrin e shikueshmërisë që ka pasur në televizionin e kaluar.