Enca gjen mashkullin ideal?!

Kur është fjala tek relacioni i saj me meshkujt, shpesh Enca ka ditur të vë në lojë publikun dhe mediat.

Fotot misterioze ku puthej me gjininë e kundërt që më pas dilnin se ishin nga muzeu i Dyllit apo miqtë e saj që ngatërroheshin me të e kanë përcjellur ndër vite këngëtaren.

Por, duket se tek fotoja e fundit nuk është se ka dilema.

Këngëtarja që po qëndron në Zvicërr ka postuar imazh përkrah një mashkulli tejet të pashëm nga i cili nuk ka zbuluar më shumë për relacionin apo identitetin.

Mbetet të shihet se a bëhet fjalë për thjesht një mik apo dikë që tejkalon këto raporte. Nga përshkrimi me zemra, dyshimet ekzistojnë…

15034670_165751993891524_2054470367359008768_n