Engji dhe Shyhreti janë tejet aktive në sezonën e verës.

Duke u dalluar për zërin që kanë, ato në të shumtën e kohës ndajnë momente të shumta në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që kanë stil të dalluar, nënë e bijë gjithmonë shkëlqejnë dhe duken si motra.

Është Engji ajo e cila së fundmi duket perfekte me rregullimin e flokëve që ka bërë.

Ja shikojeni edhe ju se si duken.