Eugen Shehu: Arben Agolli fryt i një peme të shëndosh kombëtare

Eugen Shehu

Dyert e mëdhaja janë pema e shëndoshë kombëtare që bëjnë Historinë. Ata bartin në vehte plagë e dhimbje,por degët e tyre në momente të caktuara të jetës nxjerin frytet e tyre.

Kështu sot vjen një nga stërnipërit e Myfti Vehbi Dibrës (Agolli),nënshkruesit të aktit të mëvetësisë së Shqipërisë,patriotit dhe atdhetarit të shquar dhe themeluesit të Kongresit Musliman Shqiptar.
Nga kjo pemë vjen Dr.Arben Agolli për t’iu vënë në shërbim Dibrës dhe dibranëve me pastërtinë e figurës së tij i propozuar nga Aleanca për Shqiptarët dhe që me siguri do të mbështetet edhe nga Lëvizja BESA,por dhe nga gjith dibranët që ia duan një ardhmëri sa ma të mirë Dibrës.
Më 21.prill. i uroj një fitore spektakulare dhe të meritueshme z.dr.Arben Agollit si Kryetar i Dibrës. eugen shehu

SHPËRNDAJE