Sipas lajmit të Business Insider, rrjeti social Facebook po punon mbi 24 show për t’i transmetuar në streaming në platformën e tij, për një shikueshmëri globale që tashmë po i afrohet 2 miliardë personave.

Sipas Insider, televizioni i Facebook duhet të dalë në mes të qershorit.

Platforma është duke punuar mbi një produksion të nivelit të lartë, njësoj si seritë televizive House of Cards dhe Scandal, por dhe në produksione më të vogla.