Familja e Dua Lipës zgjedh Ulqinin për t’i kaluar pushimet

Familja e Dua Lipës ndodhet në Ulqin.

Dukagjin Lipa së bashku me familjen e tij kanë zgjedhur Ulqinin për ti kaluar disa ditë pushimi.

Këtë e bëri të ditur vetë ai nëpërmjet postimit të disa fotografive në Instagram.

Në fotot e postuara shihet ai, bashkëshortja e tij dhe dy fëmijët, por mungon Dua. Duket se këngëtarja nuk po i shoqëron prindërit gjatë pushimeve.

“Distancimi shoqëror nga një milje detare ??”, ka shkruar Dukagjini pranë postimit në Instagram.