Familja e komandant Shqiponjës faleminderon për përkrahjen masovike: I tham stop kufomës së gjallë A.A (FOTO)

Familja e Xhemail Rexhepit, komandantit të vrarë Shqiponja të UÇK-së ka shprehur faleminderime për përkrahjen e djeshme nga qytetarët në protestën kundër ardhjes së kreut të BDI-së, Ali Ahmeti në Kumanovë.

“Të nderuar qytetar të Kumanovës nê emrin e familjes Shqiponja ju falêmderoj pêr përkrahjen masovike që na u dha në protestën e dhën dje kundra ardhjes së kufomës gjall A.A i cili me çdo kusht hyri arave dhe fushave e me forca policore kjo dêshmon se përgjegjësin pêr atê që ndodhi mban vet ai,Kumanova din t’i dalloj Çlirimtarin dhe Tradhëtarin,me respekt Qahil Rexhepi.”, ka shkruar familjari i saj. (INA)

qahil