Fazliu nuk do të jetë më deputet i PDSH-së

Deputeti i deritanishëm i PDSH-së në Kuvendin e Maqedonisë, Bekim Fazliu, me një postim në Facebook ka kërkuar falje për zhgënjimet eventuale të anëtarëve të PDSH-së dhe ka njoftuar se do të udheheq shtabin zgjedhor të kësaj partie në njësinë zgjedhore numër 1.

Rruga ime vazhdon edhe më fuqishëm në PDSH. Tani jo më si deputet, por si kryetar i shtabit të PDSH-së për njësinë zgjedhore numër 1.

bekimfazliu_facebook