Vonesat dhe radhët në pikat e kalimit kufitar nuk mungojnë as këtë vit.

Mijëra emigrantë kanë zgjedhur të kalojnë festat e fundvitit pranë familjeve të tyre në Maqedoni, por nuk kanë mundur të shmangin qëndrimin për orë të tëra në radhë ndërsa fluksi pritet të shtohet edhe më shumë në ditët në vijim