Ballina Teknologji Fiat feston 120 vjet në Gjenevë

Fiat feston 120 vjet në Gjenevë

Fiat ka zgjedhur Gjenevën si një fazë prestigjioze për të pritur familjen e saj të re 500 “120” (120-vjetori), gama më elegante dhe ekskluzive e të gjitha kohërave.

Gjeneva do të hapë derën për premierën e familjes së re 500 “120”, gama që përkujton 120 vjetorin e markës Fiat.

E disponueshme në modelet 500, 500x dhe 500L, gama e re e 120-të përmban Tuxedon e ri me dy ulëse, që është një risi e plotë 500X.

Modeli gjithashtu vjen me sistemin Mopar Connect, i cili siguron shërbime të asistencës për udhëtime dhe aftësinë për të monitoruar në mënyrë të largët gjendjen e automjetit nëpërmjet një telefoni të mençur në kohë reale. Versioni i ri i veçantë i Panda Connected by Wind do të jetë gjithashtu në qendër të vëmendjes.

Si rezultat i markës Fiat dhe Wind 3, modeli është i pajisur me një rrjet interneti 4G të ofruar nga Wind Wi-fI Mobile 4G, duke mundësuar përdoruesit të lidhin deri në 15 pajisje në të njëjtën kohë. Paketa përfshin gjithashtu 50 GB trafik mujor përgjatë 12 muajve.

Panda e re e lidhur me Wind dhe pesë modelet Tipo Sport do të jenë premierë në panair. Ky është një shembull tjetër i bashkëngjitjes së Fiat-it: gjithmonë 100% të lidhur, modern dhe të sigurt.

SHPËRNDAJE