Fifi këndon ilahi në gjuhën arabe

Fifi ka kënduar një nga ilahitë e kompozitorit Sami Yusuf.

Fifi po qëndron aktive në rrjete sociale, dhe meqë jemi në Muajin e Ramazanit ajo ka kënduar një ilahi për ndjekësit e saj të fesë islame.

Këngëtarja ka interpretuar ‘Aimu’alim’ të kompozitorit të njohur Sami Yusuf të cilin edhe e ka etiketuar në videon e shpërndarë.

Peformanca e Fifit u pëlqye shumë nga ndjekësit e saj të cilët e përgëzuan për mënyrën e këndimit.

View this post on Instagram

#AlMu’alim ?? @samiyusuf

A post shared by Filloreta Raçi (@fifi.official.fr) on