Nënkryetarët e BDI-së dhe disa anëtarë, bashkë me liderin Ali Ahmeti, kanë filluar takimin në Reçicë të Vogël, në të cilën pritet të vendoset për hyrjen në koalicion me VMRO-DPMNE dhe formimin e Qeverisë së re.

https://youtu.be/-EKZp_SeWPg