Tashme dita e tete, vazhdojne protestat kunder platformes se shqiptareve dhe kualicionit mes LSDM dhe BDI. Kjo proteste sapo ka filluar e udhehequr nga iniciativa ” Per Maqedoni te perbashket”.

Protestuesit jane mbledhur para qeverise se R.M, si dhe ashper kundershtojne platformen me te cilen demtohet shteti u shpreh njeri nga protestuesit.