Nga: Qenan ALIU

Kapja dhe heshtja që ju kushtoi shumë shtrenjtë shqiptarëve !

Po të kishte thënë z. Ali AHMETI për këto 18 vite edhe disa gjëra shumë të rëndësishme nga foltorja e parlamentit jo vetëm në krahëror por edhe në zemrën e tij do të ndjehej më i lehtësuar e i rehatuar. Dhe ska si të ndjehet i rahatuar sepse 11 vite kurë nuk i tha nga foltorja ortakut të tij politik Nikolla Gruevski se ai kurë nuk e kishte mendjen kah NATO dhe BE .

Një dekadë e heshtjes së tij dhe të ministrave integrist të tij, shiptarëve dhe qytetarëve të këtij vendi i kushtuan shumë, mbase akoma do ti kushtojnë shtrenjtë si pasojë e kapjes dhe heshtjes së kaluar. Vetëm votat ,,pro,,(si rezultat i mbështetjes për muri) ndryshimeve dhe këtij rrugëtimi janë kontribut teknik i juaj, gjithçka tjetër është vetëm fasadë dhe mburje me perversitet të skajshëm.

(q/a)