Fokus: Lufta e fundit e komandant Ali Ahmetit si komit maqedonas

Me kapelë me shenjën e VMRO-DPMNE-së, me mauzer si të Vanço Mihajllovit dhe me karikator si Strasho Pinxhuri, është paraqitur kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, në ballinën e numrit të fundit të javores “Fokus”.

“Lufta e fundit e Komandantit. Ali Komita do ta luftojë Soros Pashën”, është titulli dhe nëntitulli i tekstit, në të cilin kritikohet afërsia e kryetarit t BDI-së me VMRO-DPMNE-në edhe pse për këtë afërsi pagoi çmim të madh para elektoratit shqiptar.

ahmeti