Forca të shumta policore në hyrje të Mitrovicës

Shumë automjete të policisë të mbushura me zyrtarë të saj kanë zbarkuar në këto qaste në hyrje të Mitrovicës.

Policia Speciale tashmë është ndaluar saktësisht përballë “Hotel Pallas” dhe është në gjendje gatishmërie për të vepruar.

Ekipi i Indeksonline ndodhet në Mitrovicë dhe do t’iu mbaj të informuar për gjithçka që do të ndodhë në këtë pjesë

Siç shihet në foto të dërguara nga ekipi i IndeksOline, forcat policore janë të armatosur me arme te gjata.

Forca të shumta policore në hyrje të Mitrovicës