Formati televiziv OXYGEN këtë javë do të ju surprizoj me Ziadin Selën. (Video)

Formati televiziv OXYGEN edhe këtë javë do ju surprizojë me një mysafir special i cili pas një kohë shumë të gjatë do të rrëfehet sërish për ndodhitë e fundit.

Ziadin Sela do të jetë i ftuari i radhës në OXYGEN përballë  moderatorit dhe autorit të programit Besim Dinës.

Ziadin Sela është kryetar i Aleancës për Shqiptarët në Maqedoni. Tani është deputet në Kuvendin e Maqedonisë kurse më herët ka qenë edhe kryetar Komune në Strugë.

Kësaj radhe madje do bëj kërkim falje më të veçantë ndonjëherë/OnAir

SHPËRNDAJE