Një foto e rrallë është siguruar ekskluzivisht nga portali Endacaku, për të cilën pretendohet se është bë në vitin 2001, e që tregon Grubin në disponim të mirë, deri sa në rajonet e luftës binin ushtarët dhe martirët.

“Një foto e rrallë është siguruar ekskluzivisht nga portali Endacaku dhe tregon Artan Grubin gjatë kohës kur ishte zëdhënës i UÇK. Siç shihet edhe nga foto Artan Grubi ka dhënë një kontribut të madh gjatë kohës së luftës prandaj jo kot tani ai pllet nëpër tubime UÇK UÇK UÇK”, shkruan endacaku.ch.

artan2001-720x600