Jennifer Lopez gjithmonë tërheq vëmendjen e të tjerëve, ajo duket e mrekullueshme edhe pa pike grimi ne fytyre.
Aktorja dhe këngëtarja 47 vjeçare ka dëshmuar edhe një herë të premten se ajo mund të vjedh vëmendjen e të tjerëve edhe kur është tërësisht natyrale.

E veshur me një jakne me kapele dhe me trenerka e atlete e pa asnjë pikë grim në fytyrë, J.Lo ka vjedhur vëmendjen e të gjithëve derisa po shkonte për të xhiruar pjesë nga seriali i saj “Shades of Blue” në New York.

jeny

je