Nuk ka asgjë më prekëse dhe të bukur se kur i sheh të dashuruarit, të cilët janë në gjendje që t’i mbajnë gjallë ndjenjat e tyre për vite me radhë.

Kur burri dhe gruaja e moshuar ecin të kapur për duar dhe ende dëgjohen duke folur ëmbël me njëri tjetrin, i bën të gjithëve të buzëqeshin, dhe kjo na siguron sërish që dashuria është njëra ndër përgjigjet më të rëndësishme për pyetjen rreth kuptimit të ekzistencës njerëzore.

Klan Kosova ka bërë përmbledhjen e fotografive të disa çifteve, të cilët kanë rikrijuar fotografi nga rinia e tyre.

Ata duken po aq të lumtur dhe të bukur sa edhe para shumë vjetësh.

2147905-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-15-5739d36abd0b3__700-650-1464355586 2147955-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-16-5739d37022f18__700-650-1464355586 2148055-47vk-650-1464355586 2148205-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-26-573ac4ccb4819__700-650-1464355586 (1) 2148255-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-19-5739d3807c3b2__700-650-1464355586  2148405-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-50-573c1baacd689__700-650-1464355586 2148455-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-38-573b1d49dd107__700-650-1464355586 2148505-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-42-573b2476e26c5__700-650-1464355586 2148555-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-32-573afd0ea7544__700-650-1464355586 2148605-then-and-now-couples-recreate-old-photos-love-30-573ae85c23302__700-650-1464355586