Fotografi të bëra vetëm pak momente para se të ndodhte “katastrofa”! (Foto)

Koha është gjithçka kur vjen puna për të kapur një “goditje të madhe”. Dhe në këto raste, fotografët kanë ditur ta kapin atë.

Siç edhe mund të shihet në këto pamje, përcjell Telegrafi, fotografë amatorë kanë arritur që të kapin njerëz (dhe ndonjëherë kafshë) në prag të “katastrofës”.

Përveç se një foto ku shihet një notar, zhytja e të cilit në një pishinë gati të shkojë keq në mënyrë katastrofike, ndër tjerash është pasqyruar edhe momenti kur një burrë gati sa goditet nga një çekiç gjigant që vërsulet drejt kokës së tij.

SHPËRNDAJE