Ish-fotografi zyrtar i Barack Obamas, Pete Souza i është kundërpërgjigjur në mënyrë interesante vendimit të Trumpit për ndalimin e refugjatëve në Amerikë.
 

Në një postim në Instagram, ai ka publikuar një fotografi të Obamas me një refugjate e cila ishte realizuar në vitin 2015, transmeton lajmi.net.

“Duke folur me një refugjate në klasë në vitin 2015”, ka shkruar në postim Souza.

Vendimi i Trumpit për ndalimin e refugjatëve në Amerikë kishte nxitur protesta dhe reagime të shumta në gjithë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.