Kjo është fotografia e parë e kabinetit qeveritarë të Zoran Zaevit. Siç shihet janë të gjithë ministrat dhe zv/kryeministrat në krye me Zoran Zaevin.

Pas betimit kabineti i Zaevit realizuan këtë fotografi në shkallët e Kuvendit pas 11 viteve që ka qëndruar Nikolla Gruevski si kryeminsitër.