Vetëm disa ditë pas ardhjes në jetë të djalit të Tunës, ë shtë postuar një foto e plotë familjare.

Në të shfaqet partneri i Tunës, Patrisi, vetë këngëtarja dhe Tiani i vogël në krahët e së ëmës.

Kjo është fotoja e parë e të treve, pas fotove që ka postuar Tuna vetëm me djalin e vogël.