alla e Koncerteve Bataclan në Paris, e cila ra pre e sulmeve terroriste një vit më parë është rihapur ditën e shtunë. Salla u hap me një performancë nga artisti britanik Sting.

Ai i tha audiencës, mes tyre edhe të mbijeturave nga sulmi se ata duhet të nderonin të ikurit dhe të festonin jetën.

Ndërkohë u mbajt edhe një minutë heshtje në sallën tashmë të rinovuar për të përkujtuar viktimat e sulmeve që u morën përsipër nga Shteti Islamik.

Ndërkohë hapja e Bataclan u shoqërua me masa të rrepta siguri dhe forca të shumta policie.

Sulmet terroriste në Bataclan ndodhën në 13 nëntor 2015 dhe mbetën të vdekur rreth 90 persona.

53116052

Foto: EPA/ DAVID WOLFF PATRICK

53116060

Foto: EPA/ DAVID WOLFF PATRICK

53116059
Foto: EPA/ DAVID WOLFF PATRICK
53116057

Foto: EPA/ DAVID WOLFF PATRICK

53116056

Foto: EPA/ DAVID WOLFF PATRICK

 
 
 
53116050

Foto: EPA/ DAVID WOLFF PATRICK

53116061

Foto: EPA/ DAVID WOLFF PATRICK

 
53115818

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115814

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

 
53115823

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115822

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115821

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115848

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115844

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

 
53115837

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115831

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115824

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

 
53115843

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115842

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

53115840

Foto: EPA/ IAN LANGSDON

 
53115846-1