Kërcënimet ndaj kryetarit dhe zëvendëskryetares të LSDM-së, Zoran Zaev, dhe Radmila Sheqerinska, në protestën e sotme të iniciativës “Për Maqedoni të përbashkët”, transmeton FOL.

Në njërën nga disa pankarta ishte shkruar emri i Zoran Zaevit dhe Radmila Shekerinskës dhe po ashtu emrave të tyre shihen edhe litarët për varrje.
Kur demonstruesit arritën në Kuvend, protestuesit e hoqën pankartën, e cila përfundoi e mbështetur mbi një pemë në park përballë Kuvendin.