Banorët e një fshati në Malajzi janë tmerruar, kur gjetën pitonin pesë metra të gjatë, e cila nuk mund të lëviznte pasi kishte ngrënë dy dhi.

Pitonët janë në gjendje për të ngrënë disa muaj në qoftë se ata hanë ushqim të madh, dhe disa javë kur ushiqmi është i vogël, transmeton TetovaSot

Ata kanë aftësinë e rrallë për të tretur eshtrat me mish, por ajo merr një periudhë shumë të gjatë dhe në ato momente ata janë të palëvizshme.

Ka ndodhur edhe raste kur pitoni ka ngodhur për shkak se ka ngrënë kafshë të madhe./TetovaSot/