Ende pa përfunduar debati i sontëm në Rruga drejt – të  Arta Tahirit, ku mysafir të debatit të sontëm ishin Sekretrari i LR-PDSH-së, Arben Taravari, zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani dhe Edmond Ademi nga LSDM-ja, nuk kanë munguar talljet në rrjetet sociale  për zëdhënësin e BDI-së Bujar Osmanin duke e  i thënë :

Bujari e do VMRO-në

Bujari punon për VMRO-në

bujari e mbron VMRO-në

Bujari bën cdo gjë për VMRO-në

MOS U BEN SI BUJARI!

bujari gallate