Shumë trende të reja u bënë pjesë e stilit tonë të përditshëm gjatë këtij viti.

Më poshtë ju sjellim rrobat dhe aksesorët që shënuan trendet e vitit 2016.

Aksesorët “choker”

Vathë të mëdhenj

Atlete vintixh “Vans”

Sandale me përplot lidhëse e fije

Bluzat e thjeshta të përziera në stilin elegant

Xhinset vintixh

Bluzat që shfaqin njërin krah