Gazetari bullgar urinon në flamurin bullgar për shkak të politikës që ndjek shteti ndaj Maqedonisë (VIDEO)

Gazetari nga Republika e Bullgarisë Mihail Mihajlov urinon në flamurin Bullgar në protestë kundër politikës Bullgare ndaj Maqedonisë, mohimit të të drejtave të Maqedonasve dhe pakicave të tjera në këtë vend.

Mihajlov është kryeredaktori i medias “Zëri i Stara Zagorës” dhe është i njohur në publikun bullgar për paraqitjet e tij të pazakonta në publik.