Gazetari Bernard Karakash, i gazetës kroate Veçernji List ka bë një reportazh lidhur me situatën në Shqipëri dhe protestat opozitare. Reportazhin e ka filluar me një frazë që përdoret nga maqedonasit, kur duan ta shprehin revoltën ndaj vendit të tyre, transmeton Gazeta Lajm.

“Ta q*fsha shtetin për të cilin Shqipëria është perëndim. Ky është versioni i kulturuar i fjalisë me të cilën në vitet e 90-ta është përshkruar Maqedonia, fjali e cila mu kujtua kur para disa ditëve, në mesnatë aterova në aeroportin e Tiranës”, shkruan Karakash në fillim të reportazhit të botuar në të përditshmen VL.

gazetari