Gazetar maqedonas, Cvetin Cilimanov, i njohur si përkrahës i Nikolla Gruevskit për herë të parë ka folur një gjuhën shqipe në debatin e TV21, transmeton agjencia e lajmeve INA

“Unë nuk kam urrejtje ndaj shqiptarët, unë flas dhe lexoj në gjuhën shqipe”, u shpreh ai  në gjuhën tonë. Ditëve të fundit gjuha e përkrahësve të VMRO-së ka ndryshuar, kjo për faktin se duan ti joshin partitë shqiptare për një koalicion të ardshëm qeveritar. (INA)