Imagjinoni se sa të lehta do të ishin ditët tuaja në gjimnaz nëse do të kishit aplikacionin PhotoMath.

Gjithçka që duhet të bënit, është t’i shkrepnit një foto problemit tuaj matematikor duke përdorur kamerën e telefonit, dhe përgjigja do të dali direkt në ekran.

Aplikacioni i zgjidh problemet numrat dhjetorë, shprehjet aritmetike, fuqitë, rrënjët dhe ekuacionet. Ky aplikacion mund të shkarkohet falas në App Store.

Për më tepër ky aplikacion mund të identifikojë edhe ushtimet e matematikës të shkruara me shkrim dore.