E enjte, 9 Korrik, 2020
31 C
Skopje
Lifestyle

Gjeni stilin e fustanit që ju shkon në varësi të formës së trupit tuaj

 

Edhe nëse një femër nuk ka trupin që i pëlqen (gjë që ndodh në shumicën e rasteve) ka disa veshje që mund ta ndihmojnë të duket bukur, duke rritur vetëbësimin dhe duke theksuar pikat e forta.

Nuk ka gjë më të keqe se sa stili i një femre që preferon veshje që nuk tregojnë bukur në trupin e saj. Ndaj, para se të bëni blerjet e ardhshme, shikoni në listën e mëposhtme se në cilën kategori trupi përkisni dhe gjeni llojin e fustanit që ju shkon më shumë.

 

Formë mollë

Stili perfekt: një fustan në vijë të drejtë.

Formë dardhë

Stili perfekt: fit and flare, domethënë një fustan pas trupit në pjesën e sipërme dhe i fryrë nga mesi dhe poshtë.

Formë orë rëre

Stili perfekt: një fustan pas trupit që thekson vithet

Formë banane

Stili perfekt: këmishë-fustan që lidhet në mes.