Gjiko dhe Elita Rudi ne pushime së bashku?

Para disa kohe mediat rozë kan publikuar disa fotografi ku shihen Gjiko dhe Elita Rudi së bashku në shumë vende, madje edhe në  airoport të kapur dorë pë dore.

Tashmë, së fundmi Gjiko si dhe Elita kan publikuar disa foto ne Instastory ku shihet se gjenden në të njejtin vend.

A kan vendosur ata qe te bëjn pak pushim apo si ështe puna ndermjet tyre? Presim që tashmë ata të bëjn ndonjë gjë publike./Lemza./

image-16 image-15