“Qëllimi dhe ideja e Bdi-së që ngriti iniciativën në Gjykaten Kushtetuese për ta rikthyer parlamentin,paska qenë vetëm se për ti votuar dhe rikthyer Ministrat e më parshëm të Vmro-së,dihet se po e njejta Bdi ishte iniciatore për shpërbërjen e parlamenti veç ma dy herë dhe tani për ç’far sinqeriteti dhe iniciative për të dal nga kriza flet Bdi, kjo veç se e vazhdon dhe ethellon krizën në vend,shpresa e vetme janë faktori ndërkombëtar dhe populli i cili proteston bashkë me opozitën”, ka komentuar në facebook deputeti i vetëm i UNITETI-t, Zulfi Adili – Qufa.
“‪#‎Vazaliteti‬ Bdi-së vazhdon”, ka shtuar Qufa.