Këta të Besës ende nuk kanë guxim të thonë se Ivanovi bëni Grusht-Shtet.

A harrojnë se aeroplani turk e mori Ivanovin nga Sarajeva. Ju shkruani letër Ankarës, jo Amerikës dhe Evropës.

Ju nuk keni çfarë mërzitni për të gjithë shqiptarët, mërzitnu për votuesit e juaj.

Ju jeni pjellë e Ivanovit dhe Gruevskit, asesi e LSDM-së. Ju po e përdorni LSDM-në me eksponentët e zorrës qorre për ta shkatrruar BDI-në, njejtë sikur e satanizuat takimin e Tiranës.

Dilni, tregoni se ju keni dashur me ia ngul BDI-së dhe Aleancës, sikurse edhe BDI dhe Aleanca kanë dashur me ua ngul juve. Por, e keqja e juaj, është shumë më e madhe, sepse ju doni ta destabilizoni edhe Shqipërinë, ta paraqitni si faktor destabilizues në Ballkan për dogmat e juaja të Kotësisë.

Ama, ju dhe ata, me prek shtetin dhe sistemin unitar të LSDM-së dhe VMRO-së, është Rrenë!!!

Turp!!!