A ka gjë më të kënaqshme se të qëlloni mikun tuaj me një top futbolli në fytyrë?

Video është realizuar në xhirim të ngadalësuar.

Gav dhe Dan të njohur më mirë si “Slow Mo Guys”, kanë realizuar një tjetër video mjaft interesante për ndjekësit e shumtë të tyre.

Në një video njëri prej shokëve është xhiruar në momentin kur e godasin me një top futbolli, ndërsa video është realizuar në xhirim të ngadalësuar./Klankosova