Njihet si një besimtar i fesë Islame, por ai shpesh herë bie në kundërshtim më vetën.

Këtë herë reperi ka bërë një shkelje të rënd, pasi që besimtaret si ai nuk e festojnë festen e vitit të ri në të njejtën datë si të gjithë, por kjo feste mbahet vetëm ne datën që e cakton kalendari Islamik, shkruan IndeksOnline.

Që Gold AG e bëri një shkelje të tillë e kuptojmë në fotografinë e fundit të publikuar nga ai, ku shfaqet në xhirime të ‘Vitit të ri’.

Siç duket e gjithë kjo ka filluar të shndërrohet në biznes për reperin pasi që tani dëshiron të fitoje parë dhe fame duke anashkaluar rregullat e Islamit./IndeksOnline