u ka ndodhur shpesh ta harroni datën? Kjo nuk do të jetë më një problem, së paku përderisa jeni duke përdorur Google Chrome në kompjuterin tuaj.

Google Chrome sot ka lëshuar një përditësim i cili ndihmon përdoruesit e saj që të shohin datën derisa janë duke përdorur kompjuterin.Pra, nëse jeni të lodhur nga puna dhe keni harruar datën, mjafton të klikoni tek shenja në të djathtë të ekranit – lartë dhe do të ju shfaqet kalendari në këtë formë.