Siç informojnë nga MPB, bëhet fjalë për një pikë karburanti të locuar në rrugën “Aleksanër Urdarevski”, në lagjen Butel të Shkupit.

Një person i maskuar ka kërcënuar me armë të punësuarit në këtë pikë të karburantit dhe u ka marrë dy çanta me qarkullimin ditor. Njgjarja ka ndodhur mbrëmë në pikën e karburantit që ndodhet në lagjen Butel të Shkupit, informojnë nga MPB-ja.