Shkencëtarët kanë paralajmëruar se gratë shtatzëna duhet të shmangin përdorimin e produkteve të bukurisë, shkencëtarët kanë paralajmëruar.

Një përbërës i zakonshëm që gjendet në deodorant, në buzëkuq dhe parfume ndikon në “Instinktin e Nënës”, sugjeron një studimi i ri, shkruan Daily Mail, transmeton Indeksonline.

Përdorimi i këtij përbëri është gjetur se pengon në aftësinë e një nëne për të t’u kujdesur sa duhet për nevojat e fëmijës.

Studiuesit thonë se kjo gjetje është e një rëndësie evolucionare, pasi nga sjelljet e nënës varët e gjithë mbijetesa.