Ish kryeministrin Nikolla Gruevski dhe liderin e VMRO e kanë veshur në numrin më të ri të gazetës Fokus me veshje kombëtare dhe plis në kokë, informon Zhurnal.

Kjo për faktin se tashmë Gruevski për të formuar qeverinë do të duhet të luajë vallen shqiptare Shota pasiqë në dorë e kanë shqiptarët dhe do duhet të bëj ashtu si thonë partitë shqiptare.

Ndërkohë që sipas shkrimit, nëse nuk bën Gruevski ashtu Shutkës nuk mundet me i ikë.