Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski në një intervistë për portalin pro-qeveritar ‘Republika’ ka thënë se George Soros nëpërmjet organizatave të saja në Maqedoni mbështet një parti kriminele dhe të korruptuar.

 

”Organizatat jo-qeveritare dhe të paguarit e Soros-it në Maqedoni flasin për demokraci dhe rend e liri por ne e dimë se prej ku i kanë paratë e tyre për aktivitetet deri tani. Askush nga ta nuk i tregon paratë se prej ku inspirohen të na shajnë dhe nxijnë.” tha mes tjerash Gruevski.

I bëj thirrje Sorosit të vijë pak në Maqedoni dhe të sheh në realitet çka mendon populli dhe pastaj do të shohim./Telegrafi/