Lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski pas përfundimit të takimit tetë orësh, u shpreh se ishte vetëm një njëri ishte që dëshiron të thellohet dhe të vazhdojë edhe më tej kriza në Republikën e Maqedonisë.

“Komisioni Hahn, na informoi se kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSZH), më ka njoftuar se nuk egziston asnjë pengesë që zgjedhjet të mbahen më 24 Prill. Gjithashtu edhe OSBE e ka njoftuar se nuk ka pengesa që të mbahen zgejdhjet më 24 Prill. Por, vetëm një njeri mundohet të thellojë edhe më tej krizën në Republikën e Maqedonisë”, tha Gruevski pas takimit.(fol.mk)

gruevski przhino